Få mere ud af slots online med blog om spil

27 januar 2019 Astrid Pedersen
Få mere ud af slots online med blog om spil

Online spil kan være et helt fantastisk og morsomt tidsfordriv – især på grund af spændingen ved spillet og de mange muligheder i online spil. Og hvis du lærer spillet rigtig godt at kende, kan du oven i købet optimere dit spil, og øge chancerne for at hive den store gevinst hjem. Online spil er nemlig ofte behæftet med mange forskellige regler, og er samtidig forskellige i deres opbygning. Derfor er det en rigtig god idé, at du sætter dig ind i de grundlæggende principper for dit favorit spil – hvis du altså ønsker lidt ekstra spænding, samt muligheden for at vinde stort.

Online slots machines – Den Enarmede Tyveknægt indtager cyberspace

Blandt de mest populære online spillemaskiner finde vi slots machines, som bygger på princippet bag den type spilleautomat, vi kender under navnet Den Enarmede Tyveknægt. Enarmede Tyveknægte har i mange år befolket såvel spillehaller og arkader som værtshuse over hele verden, og har vundet sin store popularitet på sin ”instant win” model og på ikke at kræve nogle forkundskaber.

Den oprindelige Enarmede Tyveknægt er således 100% tilfældig i sit udfald – du kan intet gøre for at påvirke spillet. Men i modsætning til den klassiske Enarmede Tyveknægt, kan du faktisk lægge en strategi for dit spil på online slots machines. Der er nemlig forskel på, hvorledes disse er indrettet, selv om de bygger på det samme grundlæggende princip.

Strategi for online spillemaskiner

Når du vælger at spille på den digitaliserede, online version af Den Enarmede Tyveknægt, skal du først og fremmest være opmærksom på det, der hedder tilbagebetalings procenten, eller RTP (Return To Player). I følge dansk lovgivning skal alle danske casino sites lade denne fremgå for hver enkelt spillemaskine. RTP skal helst være så tæt på 100% som muligt, hvis du ønsker at maksimere dine vinderchancer.

Du kan læse flere tips & tricks til strategi for slots online på hyggespil-online.dk

Flere Nyheder