Find det bedste tilbud på malerarbejde hos din maler på Frederiksberg

09 juni 2019 Astrid Pedersen
Find det bedste tilbud på malerarbejde hos din maler på Frederiksberg

vHar du netop investeret i et nyt hus eller i en ny lejlighed – og ønsker du dig en nymalet bolig, som stråler og virker indbydende fra første færd? Så bør du overveje at overlade opgaven med malerarbejdet til et professionelt malerfirma. Du får langt mere for pengene, i forhold til hvis du selv skulle slibe, grunde, spartle og male. Og du har mulighed for at få udført særdeles specialiserede opgaver, som du selv ville have vanskeligt ved at tage hånd om.

Maling af vægge og lofter kræver tålmodighed og grundighed

Mange mennesker tror fejlagtigt, at det at male en bolig udelukkende drejer sig om at smøre et par spande maling ud over væggene – og at det ikke behøver at tage særligt lang tid at udføre et godt og solidt stykke malerarbejde. Det er selvfølgelig rigtig nok, at du godt kan få dine vægge til at skinne det første stykke tid.

Men efter et vist tidsrum vil du kunne se det bulede tapet, det defekte pudse, eller ujævnhederne i malingen, fordi du ikke har taget dig tid til at prime og grunde væggene. Der skal som regel meget mere end et enkelt lag maling til, hvis ikke den tidligere farve skal skinne igennem. Og så vil du begynde at ærgre dig over at du ikke valgte en professionel løsning til at begynde med.

 

En dygtig, faglært maler vil hurtigt kunne vurdere, hvad der tjener dine vægge bedst. Det er ikke sikkert, at det er en god idé at male direkte oven på den eksisterende væg beklædning. Muligvis skal det gamle tapet eller væv fjernes, og væggen måske endda pudses op eller fuldspartles. Det er også en mulighed, at det kan blive nødvendigt at opsætte filt for at opnå det ønskede ensartede resultat.

Find din lokale maler på Frederiksberg hos Malerkanonen.dk – her kan du altid få et godt tilbud på professionelt malerarbejde.

Flere Nyheder