Find en dygtig akupunktør i København

03 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Går du og lider under følgevirkningerne af en autoimmun sygdom, eller har du fysiske skader? Så kan du overveje at supplere din medicinske behandling med akupunktur.

Hvordan kan akupunktur hjælpe?

Flere undersøgelser peger på gode resultater af akupunktur behandling i forbindelse med en lang række lidelser som relaterer sig til autoimmune sygdomme. Således har patienter med inflammatorisk gigt stor glæde af regelmæssig akupunktur, lige som mennesker der lider af mave tarm sygdomme som for eksempel Colitis Ulcerosa eller Morbus Crohn oplever tydelig bedring og lindring af symptomer ved akupunktur behandling.

Akupunktør København

Hvis du kæmper med smertefulde infiltrationer og der af følgende spændings hovedpine kan akupunktur også være til stor hjælp. Du vil med akupunktur opleve færre spændinger og øget bevægelighed i de berørte led, lige som smerterne vil lette allerede efter første behandling. Og har du skader vil du kunne opnå mere effektiv restitution og hurtigere heling.

Hvor kan jeg få en professionel akupunkturbehandling i København?

Er du bosat i København, på Frederiksberg eller i Valby kan du altid få en tid til akupunktur behandling hos Akupunktur Klinik.

Akupunktur Klinik, som har sin beliggenhed centralt på Søndre Fasanvej i Valby, er befolket af dygtige og kompetente behandlere som står klar til at give dig den mest professionelle akupunktur behandling. Uanset om du er belastet af en autoimmun sygdom, som udmønter sig i inflammatoriske tilstande, eller om du døjer med fysiske skader fra sport eller arbejde, vil du kunne få den rette hjælp hos Akupunktur Klinik.

Der ud over hjælper Akupunktur Klinik også med eksempelvis rygestop behandling samt akupunktur som et led i omlæggelse af livsstil og kostvaner. Og er du i behandling for stress kan Akupunktur Klinik også supplere denne med målrettet akupunktur.

Du kan læse mere om Akupunktur Klinik, og bestille tid til dit første besøg i klinikken via hjemmesiden aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder