Forebyg indbrud i din bolig med et billigt overvågningskamera

16 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Vil du gerne beskytte din bolig mod indbrud? Så bør du overveje et solidt låse system, godkendte alarmer, og måske endda videoovervågning.

Hvorfor skal jeg opsætte udstyr til videoovervågning af min bolig?

Måske kan du godt gå med til at installere alarmer og moderne låse systemer i dit hus. Men det kan sagtens være at du er lidt loren ved tanken om at skulle lade boligen overvåge af kameraer udendørs såvel som indendørs.

Det kan da også synes både overflødigt og måske en kende ubehageligt – men du skal huske af videoovervågning primært har forebyggende effekt. Hvis du opsætter overvågningskameraer på et synligt sted – dog i en vis højde – uden for din bolig, og lader overvågningen ledsage af tydelig skiltning, vil du i langt de fleste tilfælde kunne skræmme potentielle indbrudstyve væk.

overvågningskamera

Det er de færreste der har lyst til at ende som filmstjerne på en af de knivskarpe og aldeles afslørende optagelser et sådant video kamera kan levere. Og derfor vil de fleste misdædere opgive deres lyssky forehavende ved synet af et udendørs overvågningskamera.

Få den bedste dokumentation med videoovervågning

Skulle indbrudstyven alligevel vælge at gennemføre udåden, vil du med indedørs opsatte overvågningskameraer kunne tilvejebringe dokumentation for indbrudet. Optagelserne kan anvendes i forbindelse med politiets arbejde, og måske føre til en opklaring.

Der ud over kan dit forsikringsselskab bruge optagelserne når de skal udregne forsikrings summen, idet optagelserne vil vise præcis hvad der blev taget eller ødelagt. Og så vil din erstatning komme hurtigere til udbetaling.

Hvor kan jeg finde udstyr til videoovervågning?

Er du på jagt efter overvågningskameraer og tilbehør til opsætning af videoovervågning, kan du finde hvad du søger hos DKKamera. DKKamera er leveringsdygtig i udstyr til videoovervågning – i top kvalitet, og til priser hvor alle kan være med. Klik ind og se det store udvalg på https://www.dkkamera.dk/.

Flere Nyheder