Glidecreme til bedre sex

18 december 2018 Astrid Pedersen
Glidecreme til bedre sex

En god glidecreme, baseret på enten vand eller silicone, bør være en del af ethvert hånd apotek i hjemmet. Er du seksuelt aktiv, kan det nemlig sagtens vise sig nødvendigt med glidecreme i ny og næ, uanset om du er mand eller kvinde.

Hvilken type glidecreme skal jeg vælge?

Markedet for glidecreme er i dag langt mere omfattende end den usexede og anonyme eksplorations creme, som købes på apoteket. Der findes et væld af forskellige typer glidecreme, som kan købes i såvel online shops som fysiske butikker. Visse former for glidecreme har en kølende, varmende eller lystfremmende effekt, hvor andre er neutrale. Og så fås glidecreme tilmed med eller uden smag eller duft. Det, du primært skal overveje, inden du investerer i en glidecreme, er, i forbindelse med hvilken type sex, du har tænkt dig at anvende din glidecreme.

Har du en fast partner, og anvender du hverken kondom eller sexlegetøj, kan du med fordel købe en siliconebaseret glidecreme. Denne form for glidecreme er i særdeleshed velegnet til analsex, idet den er meget drøj i brug, ikke klistrer, og ikke opsuges af huden.

Siliconebaseret glidecreme kan også sagtens bruges ved vaginalt samleje, såfremt der altså ikke anvendes sexlegetøj fremstillet af gummi, silicone, latex eller lignende materiale. Siliconen i den siliconebaserede glidecreme kan nemlig gå i forbindelse med disse stoffer og ødelægge dem. Sexlegetøj, som anvendes sammen med siliconebaseret glidecreme, skal således være fremstillet af metal, glas, keramik eller lignende materiale.

Hvor finder jeg glidecreme af den bedste kvalitet?

Uanset om du er i markedet efter vandbaseret eller siliconebaseret glidecreme, kan du finde et stort og varieret sortiment hos Belugi.dk. I den online shop på https://www.belugi.dk/apotek-til-bedre-sex/apotek-til-bedre-sex/glidecreme kan du gå på opdagelse i det velassorterede udvalg af glidecreme til alle formål fra velrenommerede brands så som Pjur, Colt, Rocks-off, Amoreane, Shunga, Fleshlube, Durex og XR Brands.

Flere Nyheder