Lær at spille Blackjack

01 oktober 2018 Tina Høy
Lær at spille Blackjack

Har du altid godt kunne tænke dig at prøve at spille Blackjack? Måske kender du Blackjack, men vil tjekke, om der er noget, du ikke er opmærksom på. Så kan du læse mere på moneyplay.dk.

Classic Blackjack er nemt. Det gælder for dig om at nå værdien 21 med de kort, du har, eller at komme så tæt på som muligt. Rammer du præcis 21, vinder du. Kommer du tættere på 21 end dealeren, vinder du også, og kommer du over 21, taber du – lige meget hvordan dealerens kort er. 

På de fleste casinoer bliver Classic Blackjack spillet med otte sæt kort, så der er gode muligheder for billedkort og esser.

Når du vil spille Classic Blackjack, starter du med at placere et bet, som sagtens kan være et par kroner. 

Både du og dealeren får to kort, og du kan få så mange kort, som du vil, for at nå op på 21.

Hvis du har to ens kort eller to kort, der danner et par, for eksempel en 10’er og en knægt, kan du dele din hånd op. Det kaldes et split. Derefter spiller du videre med to hænder. Hvis du har et par esser, som du har delt, må du kun få et enkelt kort, efter du har delt dem, og du må ikke dele din hånd yderligere.

Hvis du har placeret et lille bet til at starte med, men så finder ud af, at du har virkelig gode kort, har du mulighed for at fordoble dit bet. Når du har fordoblet dit bet, må du kun få et kort mere. 

I Classic Blackjack spiller du kun mod dealeren og behøver derfor kun at forholde dig til, hvad han eller hun gør. Dealeren skal spille efter nogle fastlagte regler. Dealeren bliver ved med at få flere kort, indtil han eller hun har 17 eller derover.

Flere Nyheder