Måske Danmarks billigste gulvafslibning – læs mere her

29 januar 2021 Astrid Pedersen

Trænger dit trægulv til en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling? Så kan du med fordel læse med her.

Kan jeg selv forestå en gulvafslibning?

I princippet kan det godt lade sig gøre selv at varetage opgaven med afslibning af gulve. Det kræver at du lejer en maskine til gulvafslibning i dit nærmeste byggemarked og selv indkøber diverse udstyr og materialer – også til efterbehandling af dit trægulv. Og så skal du selvfølgelig være temmelig stærk da en sådan maskine er temmelig tung og ikke altid lige let at styre.

Du skal samtidig være forberedt på at det ikke er nogen let tjans selv af slibe sine gulve. Du bør faktisk sætte nogle dage af til projektet, måske op til helt uge. I hvert fald hvis resultatet skal være flot og gennemarbejdet. Der ud over skal du belave dig på at skulle bruge tid på at lære maskineriet at kende.

Er du ikke rutineret ud i brugen af en maskine til afslibning af gulve kan dette godt være noget af en udfordring. Den vanskeligt håndterbare maskine kan hurtigt udvikle sin egen vilje og stikke af med dig. Og som amatør gør det selv mand kan det være forbundet med store vanskeligheder at få maskinen helt ud i krogene, rundt om de skarpe hjørner, og ind langs panelerne.

Sluttelig er det værd at nævne at en gulvafslibning ikke er nogen gratis omgang, heller ikke selv om du vælger selv at foretage den. Du skal ud og leje en maskine i flere dage og samtidig indkøbe både sandpapir, pudse rondeller, klude og materialer til efterbehandling af gulvet.

Faktisk vil det med stor sandsynlighed hurtigt vise sig bedre at kunne betale sig med en professionelt gulvafslibning. Og så er du garanteret et flottere resultat samtidig med at du selv slipper for det hårde arbejde. Læs mere om gulvafslibning her.

Flere Nyheder