Massage mod stress og udbrændthed

Massage mod stress og udbrændthed

De færreste af os kan sige os fri fra engang imellem at være så trætte og udmattede, at hverdagen føles som et maratonløb i sirup. Udbrændthed og stress er to af de helt store syndere, når det handler om langtids sygemeldinger i erhvervslivet, og mange af de, der melder sig syge med symptomer på stress og depression, kommer ikke tilbage til arbejdsmarkedet igen. For at undgå at blive så syg af stress, at man må forlade sit job, er det vigtigt at gribe fat om ondets rod mens det stadig er muligt at gøre noget ved det. Og det betyder, at du fra tid til anden er nødt til at give dit krop og dit sind en velfortjent pause, så du ikke kører i højeste gear hele tiden. Det er der ingen motor, der kan tåle, heller ikke kroppens motor.

Massage kan forebygge stress

De fleste stress-eksperter er enige om, at faktorer som sund og nærende kost, tilstrækkelig med søvn og hvile samt regelmæssig motion er faktorer, som spiller ind i en effektiv stress forebyggelsesplan. Men vidste du, at massage kan nedsætte cortisol-niveauet i kroppen, og samtidig stimulere den til at udløse flere endorfiner? Cortisol – også kendt som stress-hormonet – udløses i kroppen i stressede situationer. Hvis vi ikke giver kroppen tid til at skille sig af med cortisolet igen, ender vi med at være i permanent stress beredskab – og så er det, at stress begynder at blive farligt. Med regelmæssig massage kan du forebygge denne situation, og samtidig få glæde af de gode endorfiner (også kendt som kroppens lykkepiller).

Få ro på din krop med massage

En grundig helkrops massage kan give dig ro og glæde i kroppen i flere timer, samtidig med at du på længere sigt forebygger stress og arbejdsrelaterede skavanker. Massagekompagniet tilbyder fysiurgisk massage og wellness massage på østerbro – og her kan du med garanti finde den helt rigtige massør, som kan hjælpe dig af med dine stress-symptomer.

Published by