Sexlegetøj er til alle stunder – og mennesker

11 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Sexlegetøj er til alle stunder - og mennesker

Hvem tror du egentlig, der benytter sig af mest sexlegetøj?

Du kan sikkert finde en masse statistik over, hvor i landet der bliver købt mest sexlegetøj, men det afslører jo ikke så meget om, hvad der er for et samfundslag, alder og segment, der mest begår sig fysisk eller på nettet med at købe sexlegetøj.

Måske vil du blive overrasket over det, når vi nu kan sige, at det faktisk er alle mennesker, der køber sexlegetøj.

Selvfølgelig har ikke alle mennesker fysisk købt sexlegetøj, men faktum er, at man ikke kan skære over én kam og sige, at nogle typer mennesker aldrig køber sexlegetøj. Omvendt kan man heller ikke sige, at en bestemt person-karakteristik altid køber sexlegetøj.

Alle mennesker kan have godt af at bruge sexlegetøj til at udforske sig selv med, eksperimentere med eller bare opnå den perfekte nydelse igennem.

Nogle personer forbinder faktisk altid sex med sexlegetøj og kan ikke forestille sig akten uden disse remedier. Formentlig holder de nok også altid øje med, om der kommer en forbedring af et eksisterende produkt, som de foretrækker, på gaden, så de kan købe den nye opdatering.

Årsagen til, at du nok ikke var klar over den viden, er nok, at sex stadig er en privat sag, som der i gennemsnit ikke bliver talt højt om i den offentlige debat, men nærmere debatteret i det personlige mellem folk, man kender – i grove træk.

Sexlegetøj bliver ofte sendt diskret med posten eller pakket anonymt ind på anden måde, og det er egentlig sjovt, at det forholder sig sådan. Det er jo kun sundt at have et aktivt sexliv. Den slags burde man netop ikke skamme sig over.

Specielt ældre mennesker har godt af både for helbredet og parholdet at holde sex-livet ved lige, og det kan måske indebærer dette sexlegetøj.

Du kan for eksempel se nærmere på en del sexlegetøj fra makelove.dk.

 

Flere Nyheder